Vakkundig onderhoud

Optimale isolatie

Lekkages snel verholpen

Ervaren monteurs

Dakonderhoud in Rotterdam laten uitvoeren

Veel mensen onderschatten het belang van het onderhouden van uw dak en dakbedekking. Zeker bij een plat dak kunnen beschadigingen al snel ontstaan, zeker tijdens een hevige storm in de herfst. Kleine steentjes en takjes slaan tegen de dakbedekking aan, met kleine scheurtjes of gaatjes tot gevolg. Als het gaat regenen of sneeuwen sijpelt het water langzaam via deze scheurtjes bij uw dakbedekking naar binnen, met een zeer vervelende waterschade tot gevolg.

Als u een dergelijke lekkage niet tijdig opmerkt, trekt het water vervolgens in het houtwerk van uw dak. Hierbij ontstaan schimmels, die vaak maar lastig uit het hout te krijgen zijn. In sommige gevallen dient het houtwerk zelfs voor een groot deel vervangen te worden. Onze dakdekkers helpen u graag met professioneel dakonderhoud in Rotterdam en de omgeving hiervan.

Werkzaamheden bij dakonderhoud

Tijdens het uitvoeren van onderhoud aan uw dak zullen onze dakdekkers voornamelijk letten op beginnende slijtage en beschadigingen aan de dakbedekking. De scheurtjes en gaatjes zijn hier een goed voorbeeld van. Zodra een dakdekker beginnende beschadigingen aan uw dakbedekking opmerkt, zal direct voor een passende oplossing gezorgd worden. Vaak is het voldoende om een deel van de huidige dakbedekking te vervangen voor nieuwe dakbedekking. In andere gevallen, als de dakbedekking op meerdere plaatsen ernstig beschadigd is, kan het raadzaam zijn om de dakbedekking in z’n totaliteit te laten vervangen.

Wilt u een lekkage aan uw dak ook tijdig voorkomen? Schakel een van onze dakdekkers in om dakonderhoud uit te laten voeren aan uw dakbedekking.