Vakkundig onderhoud

Optimale isolatie

Lekkages snel verholpen

Ervaren monteurs

Alles wat u moet weten over dakbedekking

dakbedekking

Is uw dakbedekking al heel wat jaartjes oud? Dan kunnen er langzaam maar zeker meer en meer gebreken ontstaan. In dat geval kan het handig zijn om uw dakbedekking te vervangen. Dit kan natuurlijk ook wanneer u bent uitgekeken op uw huidige dakbedekking. Heeft u besloten dat u andere dakbedekking wilt? Dan kan ons dakdekkersbedrijf uit Rotterdam u hierbij helpen. Om u een goede indruk te geven van wat wij doen, vertellen wij u hier over onze werkwijze. Daarnaast lichten we ook de verschillende soorten dakbedekking uit waarin wij gespecialiseerd zijn.

Wel of niet uw dakbedekking vervangen?

Twijfelt u nog of u uw dakbedekking moet vervangen? Geen probleem, want er zijn veel mensen die voor deze lastige keuze komt te staan. U vraagt zich ongetwijfeld af of het echt noodzakelijk is om uw dakbedekking te vervangen. Dit is namelijk nogal een kostenpost. Daarom wilt u het ongetwijfeld alleen als het echt niet anders kan. Laat onze dakdekkers dan eerst eens bij u langskomen. Wij kunnen uw dak namelijk eerst eens goed inspecteren. Op basis van deze inspectie brengen wij vervolgens advies uit. Zodoende wordt het voor u een stuk makkelijk om al dan niet te kiezen voor het vervangen van uw dakbedekking.

Wat zijn de mogelijkheden voor wat betreft dakbedekking?

Gaat u uw dakbedekking vervangen? Dan wordt het de hoogste tijd om een soort dakbedekking te kiezen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn vandaag de dag verschillende mogelijkheden. We maken in eerste instantie  onderscheid tussen het soort dak. Voor een plat dak wordt immers andere dakbedekking gebruikt dan voor een hellend dak. Voor wat betreft een plat dak kunt u grofweg kiezen uit drie verschillende opties: EPDM, pvc en bitumen. De levensduur van deze materialen is allemaal vrij lang. In het geval van een hellend dak kunnen wij u twee mogelijkheden bieden: dakpannen en shingles. Dakpannen zijn het populairst en ook relatief goedkoop. Shingles zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor op de daken van een tuinhuisje.

Dakbedekking aanbrengen: zelf doen of laten doen?

Heeft u een keuze gemaakt voor een soort dakbedekking? Dan moet deze natuurlijk nog aangebracht worden. Hiervoor bent u bij ons dakdekkersbedrijf uit Rotterdam aan het juiste adres. Onze geschoolde en ervaren dakdekkers weten namelijk precies hoe zij te werk moeten gaan. Grote voordeel hiervan is dat de dakbedekking op de juiste manier wordt aangebracht. Hierdoor is de kans op een lekkage een stuk kleiner dan wanneer u de dakbedekking zelf aanbrengt. Het kost inderdaad wat geld om onze dakdekkers in te schakelen, maar u krijgt er ook veel voor terug!