Dakdekker Ridderkerk- 24/7 bereikbaar!

Of het nu gaat om een lekkage, reparatie, installatie of onderhoud. Wij bieden u een oplossing!

dakdekker berkel en rodenrijs
  • Vakkundig onderhoud
  • Optimale isolatie
  • Lekkages snel verholpen
  • Na 17:00 alleen bereikbaar bij spoed 

Dakdekker in Ridderkerk nodig? Bel 010-7640815

Werk aan uw dak uitvoeren? Schakel onze dakdekker uit Ridderkerk in!


Er zijn maar weinig inwoners van Ridderkerk die op- of omkijken naar de staat van hun dak. Dit komt voornamelijk doordat dakbedekking een lange levensduur heeft. Hierdoor gaan veel mensen er vanuit dat er niet snel problemen ontstaan. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje. Zo kunnen kleine takjes, rommel en mos bijvoorbeeld al schade aan uw dak veroorzaken. Zo is een lekkage bijvoorbeeld snel geboren. Wilt u een lekkage verhelpen of voorkomen? Dan bent u bij onze dakdekker uit Ridderkerk aan het juiste adres. Wij kunnen er tevens voor zorgen dat problemen aan uw dak in een vroegtijdig stadium worden getackeld.

Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?


U schakelt onze dakdekker uit Ridderkerk onder meer in bij een daklekkage. Dit is echter niet het enige waarbij wij u van dienst kunnen zijn. Zo kunnen onze ervaren dakdekkers bijvoorbeeld ook onderhoud uitvoeren aan zowel platte als hellende daken. Door onderhoud uit te laten voeren bent u een lekkage mogelijk een stap voor. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij het vervangen van dakbedekking. Wilt u advies hebben van onze dakdekker uit Ridderkerk aangaande uw dak? Ook dan zijn wij u graag van dienst!


Met spoed een beroep doen op onze dakdekker uit Ridderkerk


Stroomt er water via uw dak naar binnen? Dan is het zaak hier zo snel mogelijk wat aan te doen. Het water kan namelijk behoorlijk wat schade aanrichten. Zo kan de houten dakconstructie bijvoorbeeld worden aangetast. Dit kan in een later stadium zorgen voor houtrot. In het ergste geval kan de constructie uw dak niet meer dragen en stort deze in. Ook kan het water schade aanrichten aan uw vloer en meubilair. Reden genoeg dus om zo snel mogelijk een dakdekker in te schakelen. Onze dakdekker uit Ridderkerk komt in het geval van een daklekkage direct naar u toe. U hoeft alleen maar een beroep te doen op onze spoedservice. Deze is 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar. In geval van nood kan onze dakdekker uit Ridderkerk u dan ook snel van dienst zijn.

Bereikbaarheid

Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen met uw problemen rondom het dak. Na 17:00 zijn wij alleen bereikbaar voor noodgevallen.