Vakkundig onderhoud

Optimale isolatie

Lekkages snel verholpen

Ervaren monteurs

Lekkagedienst in Rotterdam inschakelen

Voor veel woningbezitters vormt een lekkage een van de grootste ergernissen. Enerzijds zorgt een lekkage voor een nare waterschade, anderzijds is de bron van een lekkage vaak maar moeizaam te achterhalen. Waar u een lekkage nog enigszins kunt opmerken bij bijvoorbeeld een kapotte leiding of afvoer, is dit bij een lekkage aan uw dak veel lastiger. Zeker als de lekkage tussen het houtwerk van uw dak en de dakbedekking zit. Onze lekkagedienst in Rotterdam biedt u graag hulp bij het achterhalen van de bron van een lekkage en het verhelpen hiervan. Door tijdig te zorgen voor een passende oplossing, kan waterschade voorkomen worden.

Hoe ontstaat een lekkage onder uw dak?

Een lekkage ontstaat vaak als gevolg van een kapotte dakbedekking, waarin scheurtjes en kleine gaatjes kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een hevige storm, waarbij kleine steentjes en takken tegen de dakbedekking van uw platte dak kunnen slaan. Hierbij ontstaan gaatjes en barsten, waarlangs het regenwater eenvoudig naar binnen kan sijpelen. Hoewel dit heel geleidelijk verloopt, zal het water al snel in het houtwerk van uw dak trekken. Hierbij ontstaan schimmels, die de kwaliteit van uw houtwerk sterk beïnvloeden.

Reden genoeg om tijdig een lekkagedienst in te schakelen van een erkende dakdekker. Een lekkagedienst gaat voor u op zoek naar de precieze bron van de lekkage onder uw dakbedekking en zal waar mogelijk zorgen voor een passende oplossing. In sommige gevallen is dit het vervangen van een klein stukje dakbedekking, in andere gevallen volstaat een rand met kit onder uw dakbedekking.