Dakdekker Schiedam – 24/7 bereikbaar!

Of het nu gaat om een lekkage, reparatie, installatie of onderhoud. Wij bieden u een oplossing!
dakdekker schiedam
  • Vakkundig onderhoud
  • Optimale isolatie
  • Lekkages snel verholpen
  • Na 17:00 alleen bereikbaar bij spoed 

Dakdekker in Schiedam nodig? Bel 010-7640815

Schiedam

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren dakdekker in Schiedam: zoek dan niet langer, u hebt ‘m gevonden! Onze dakdekker uit Schiedam ondersteunt u met alle werkzaamheden die gerelateerd zijn aan daken. Of het nu gaat om een reparatie van een bestaand dak, misschien zelfs een renovatie van een dak, het reinigen van een dak of het opsporen en verhelpen van een daklekkage: wij klaren de klus voor u.

Schoonmaken van dakgoten

Het schoonmaken van dakgoten is ook een klus die aan ons zeer wel besteed kan worden. Vaak is dit een vies klusje waar lang niet iedereen zin in heeft. Wanneer er sprake is van een jarenlange ophoping van allerlei vormen van vuil, kan de dakgoot helemaal verstopt komen te zitten. Bovendien kunnen dode dieren in de dakgoot terecht komen, wat de werkzaamheden zo mogelijk nog viezer maken.

Wij draaien onze handen echter niet om voor het schoonmaken van de dakgoten. Aangeraden wordt om de dakgoten minimaal eenmaal per jaar te laten reinigen; indien mogelijk zelfs tweemaal om de dakgoten in topconditie te houden.

Het voordeel van het reinigen van de dakgoten is dat de levensduur van de dakgoten fors bevorderd wordt. De dakgoten gaan immers doorgaans langer mee wanneer ze goed onderhouden worden. Bovendien raken ze veel minder snel verstopt, hebt u minder kans dat de dakgoten gaan doorhangen en wordt het verfwerk niet aangetast. Hierdoor ziet de woning er al snel veel beter uit dan wanneer de dakgoten niet juist worden onderhouden.

Dakdekker met spoed nodig?

Onze dakdekker in Schiedam zorgt ervoor dat u er nooit alleen voor staat! U kunt ons alle dagen bereiken als het gaat om noodgevallen, 24 uur per dag! Onze dakdekker is dan snel ter plekke en uw problemen zijn binnen de kortste keren verleden tijd. Twijfel dus niet om contact op te nemen ongeacht het tijdstip.

Rovaal dakbeheer logo

Bereikbaarheid

Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen met uw problemen rondom het dak. Na 17:00 zijn wij alleen bereikbaar voor noodgevallen.