Over Rovaal Dakbeheer

Rovaal Dakbeheer is de dakspecialist in Rotterdam en omgeving. Door al meer dan 10 jaar ervaring in de branche, zijn we gespecialiseerd in dakonderhoud en daktechniek. Wij kunnen u helpen met allerlei uitlopen diensten zoals: lekkages, dak vervanging, dakbedekking, dakreparatie en dakinspectie.

Rovaal DakbeheerHet is belangrijk om uw dak goed te onderhouden vooral in Nederland, het Nederlandse klimaat kan namelijk veel invloed hebben op uw dak. Het is daarom belangrijk om regelmatig uw dak te laten inspecteren. Het is dus verstandig om uw dak jaarlijks schoon te laten maken, hiermee kunt u een hoop problemen voorkomen.

Onze dakdekker in Rotterdam staat niet alleen voor u klaar om u te helpen bij het uitvoeren van werkzaamheden aan uw dak. Ook kunt u bij ons terecht voor passend advies over verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij u een nieuwe dakbedekking op het dak van uw woning wilt laten plaatsen. Op zo’n moment kan het erg fijn zijn om vooraf geadviseerd te worden over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u bijvoorbeeld voor een groene dakbedekking, een bitumen dakbedekking, een rieten dakbedekking, enzovoorts. Onze dakdekker in Rotterdam kan de voor- en nadelen van de verschillende soorten dakbedekkingen voor u benoemen. Op deze manier maakt u zeker de juiste keuze.

Service en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Wij staan altijd voor onze klanten klaar! Heeft u vragen of zit u met een probleem? Neem gerust telefonisch contact op met een van onze medewerkers, die helpen u graag verder!