Vakkundig onderhoud

Optimale isolatie

Lekkages snel verholpen

Ervaren monteurs

Hulp met dakreparaties in Rotterdam

Een kapot dak, u moet er niet aan denken! Niet alleen zorgt een kapot dak voor een lagere isolatiewaarde van uw woning, ook is er bij een kapot dak vaak sprake van een lekkage. Niet alleen is de bron van een dergelijke lekkage vaak lastig te achterhalen, ook ontstaat er bij een lekkage onder uw dak over het algemeen een blijvende en zeer vervelende waterschade. Gelukkig kunnen onze dakdekkers u helpen met passende dakreparaties in Rotterdam! Denk bijvoorbeeld aan het repareren van uw dakbedekking, het vervangen van een stukje dakbedekking of het uitvoeren van reparaties aan het houtwerk van uw dak. Met welk type reparatie kunnen onze dakdekkers u van dienst zijn?

Een dakreparatie bij lekkages

Een lekkage is voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Het vocht wat bij uw dak naar binnen sijpelt trekt in het houtwerk van uw dak, in de muren en in uw plafond. Vaak brengt dit lelijke schimmels met zich mee, die niet of nauwelijks te herstellen zijn zonder uw muren opnieuw te behangen, te verven of te stuken. Reden genoeg om een kapot dak tijdig te laten repareren door een erkende dakdekker bij u in de buurt.

Bij een lekkage zal een dakdekker eerst zoeken naar de bron van de lekkage. In het geval van een plat dak is dat over het algemeen een barstjes of gaatje in de dakbedekking. Vervolgens zal de dakdekker zorgen voor een passende reparatie van uw dak. Zo wordt een verergering van de waterschade tijdig voorkomen!